COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Aparat de temperat ciocolata + 3  boluri de temperare din oțel inoxidabil ca și cadou

Cod: CM104
Neevaluat
Marcă: PME
273,08 Lei –37 %
48701 temperovac cokolady 3 nerezove temperovacie misky ako darcek
273,08 Lei –37 % 169,90 Lei
Momentan nu este disponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
Aparat de temperat ciocolata + 3  boluri de temperare din oțel inoxidabil ca și cadou

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aparat de temperat pentru producerea ciocolatei va fi apreciat de cei care lucrează cu ciocolată în cantități mai mari. Temperorul are 2 grade de reglare a temperaturii, unul este folosit pentru a topi ciocolata și celălalt pentru a menține materia primă dizolvată.

Procedura

Turnați glazura de ciocolată într-un castron, selectați temperatura dorită și începeți să încălziți. Termostatul menține temperatura aleasă pe toată durata dizolvării.

Specificatii tehnice

Voltaj: 220 - 240 V
Frecvență: 50 Hz
Putere: 25 Watt

Cum se lucrează cu un temperer? Manual

  1. Introduceți vasul de topire în cavitatea de încălzire.
  2. Conectați unitatea de bază la o priză.
  3. Rotiți comutatorul de comandă în poziția „topire” (II) pentru a preîncălzi timp de aproximativ 10 minute.
  4. Puneți masa de ciocolată sau glazura în oală pentru a o topi. Cantitatea maximă de material este de 250 g, nu umpleți excesiv bolurile de călire.
    Notă: Dacă utilizați ciocolată bloc, tăiați sau radeți ciocolata în bucăți mici pentru a reduce timpul de topire.
  5. Se amestecă ocazional masa în timpul procesului de topire.
    Atenție: Nu utilizați linguri ascuțite, cuțite sau instrumente, deoarece puteți zgâria suprafața bolului de călire.
  6. Când ciocolata se topește, rotiți comutatorul în poziția de menținere a temperaturii (I).
  7. Folosiți ciocolată sau glazură după cum este necesar.
  8. Când ați terminat, rotiți comutatorul în poziția oprit (0).
  9. Scoateți ștecherul din priză.

Pentru a face temperatorul să dureze mai mult: Îngrijirea tempererului

  • Înainte de curățare, opriți întotdeauna unitatea de bază și scoateți ștecherul din priză.
  • Nu scufundați niciodată aparatul în apă.
  • Ștergeți baza dispozitivului cu o cârpă umedă curată.
  • Clătiți vasele de topire în apă fierbinte cu săpun și curățați-le.
  • Nu puneți vasele sau baza în mașina de spălat vase.
  • Nu utilizați obiecte ascuțite pentru a curăța aparatul sau recipientele.

Principiile utilizării sigure 

RECAUȚII IMPORTANTE DE SIGURANȚĂ - Citiți înainte de utilizare

Temperorul este conceput NUMAI PENTRU UTILIZAREA ACASĂ!

Atunci când utilizați aparate electrice, trebuie respectate întotdeauna măsurile de siguranță de bază:

  • Citiți toate instrucțiunile înainte de utilizare.
  • Nu atingeți suprafețele fierbinți. Folosiți întotdeauna mânerul.
  • Pentru a vă proteja împotriva șocurilor electrice, nu introduceți cablul de alimentare, prizele sau unitatea inferioară în apă sau în orice alt lichid.
  • Aveți grijă atunci când aparatul este utilizat de sau lângă copii.
  • Deconectați aparatul atunci când nu îl folosiți și înainte de curățare. Lăsați să se răcească bine înainte de curățare și depozitare.
  • Nu utilizați aparatul cu un cablu sau o priză deteriorată sau după ce aparatul nu funcționează corect sau a fost deteriorat în vreun fel. Returnați dispozitivul producătorului / distribuitorului pentru verificare, reparare sau reglare.
  • Folosiți întotdeauna mufele și tensiunile corecte.
  • Nu utilizați aparatul cu accesorii sau un vas de topire care nu sunt recomandate de producător, deoarece acest lucru ar putea duce la accidente.
  • A nu se utiliza în aer liber. Produsul este destinat exclusiv utilizării în interior.
  • Nu lăsați cablul de alimentare să atârne peste marginea unei mese sau a unei partiții și nu atingeți suprafețele fierbinți.
  • Nu așezați aparatul pe o suprafață fierbinte sau lângă un arzător fierbinte sau pe gaz sau într-un cuptor.
  • Nu folosiți aparatul sau vasele de topire în cuptorul cu microunde.
  • Fiți extrem de atenți când mutați aparatul cu lichid fierbinte.
  • Rotiți comutatorul în poziția „0” înainte de a scoate ștecherul din priză.
  • Nu utilizați dispozitivul pentru alte utilizări decât cele prevăzute. Aparatul este destinat exclusiv topirii ciocolatei în cuburi sau a toppingurilor comestibile.
  • Pentru a reduce riscul de electrocutare, utilizați doar un vas de topire detașabil. Nu introduceți sau dizolvați materialul direct în bază.
  • Nu topiți ciocolata sau glazura la o înălțime deasupra liniei „MAX” marcată pe vasul de topire.
  • PĂSTRAȚI ACESTE INSTRUCȚIUNI.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Temperarea ciocolatei
Coacere: Ustensile
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: