Pastă albă pentru modelat Renshaw 1 kg
Cod: R02685Descriere detaliată a produsului
Fondantul alb este potrivit pentru acoperirea torturilor, oferă un aspect neted și lucios. După acoperire, puteți decora tortul cu figuri, flori, mărgele etc. O temperatură a camerei de aproximativ 22 ⁰C este cea mai potrivită pentru modelarea fondantului. Dacă pasta este prea moale, vă recomandăm să o lăsați să stea în folia alimentară.
Mod de preparare
Întindeți pe o farfurie suficient de mare pentru a acoperi uniform partea de sus și de jos a tortului, inclusiv laturile. Când întoarceți folia, vă puteți ajuta cu un tub lung sau cu o rolă, pe care puteți întoarce cu ușurință folia din fondant. Așezați folia deasupra tortului și întindeți restul peste marginile tortului. Folosiți un cuțit pentru a tăia excesul de fondant, dar aveți grijă să lăsați suficient material pentru a acoperi laturile. Când acoperiți, puteți întinde cu un „fier” din plastic, care asigură o suprafață netedă și plată și, în plus, evită bulele. Apăsați ușor foaia de material, astfel încât să nu o trageți în jos, pentru că ar putea provoca ruperea materialului. După acoperire, tăiați resturile, astfel încât să lăsați aproximativ 1 cm de surplus, puteți pune acest surplus sub tort folosind un „fier” de plastic sau o spatulă.
După deschidere, înfășurați cu atenție pasta în folia alimentară, asigurându-vă că nu intră în contact cu aerul, ceea ce face ca materialul să se întărească.
Pentru un tort rotund normal cu un diametru de 25 cm, veți folosi aproximativ 1 kg de fondant. Pentru a îmbunătăți elasticitatea, vă recomandăm să adăugați pudră de Tylose sau apă. Raportul optim este de o linguriță la 250 g de fondant. Înainte de aplicare, vă recomandăm să amestecați bine și să rulați cu o rolă pe un strat subțire, de zahăr pudră.
Valori nutritive medii în 100 g
Valoare energetică | 1711 kJ |
Valoare energetică | 404 kcal |
Grăsimi | 6,1 g |
- dintre care acizi grași saturați | 3,1 g |
Glucide | 87,7 g |
- dintre care zaharuri | 86,5 g |
Compoziție
Zahăr, sirop de glucoză, ulei vegetal - palmier, umectant: E422, emulgator E471, stabilizator E466, conservant E202, colorant E171, aromă
Alergeni
fabricat într-o fabrică care prelucrează nuci. Poate conține urme de migdale sau nuci. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Parametri suplimentari
Categorie: | Compuși de modelare și acoperire (fondant) |
---|---|
Farba: | Biela |
Greutate inclusiv ambalaj (brut): | 1000 g |
Greutate netă: | 1000 g |
Pečenie: | Ingrediencie |
? Expirácia: | 3-6 mesiacov |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!