COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Pastă albă pentru modelat Renshaw 1 kg

Cod: R02685
Recomandare
Marcă: Renshaw
49,90 lei
Pe stoc (>5 buc.)
Livrare la:
9.2.2023

Pastă albă pentru modelat Renshaw 1 kg

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Fondantul alb este potrivit pentru acoperirea torturilor, oferă un aspect neted și lucios. După acoperire, puteți decora tortul cu figuri, flori, mărgele etc. O temperatură a camerei de aproximativ 22 ⁰C este cea mai potrivită pentru modelarea fondantului. Dacă pasta este prea moale, vă recomandăm să o lăsați să stea în folia alimentară.

Mod de preparare

Întindeți pe o farfurie suficient de mare pentru a acoperi uniform partea de sus și de jos a tortului, inclusiv laturile. Când întoarceți folia, vă puteți ajuta cu un tub lung sau cu o rolă, pe care puteți întoarce cu ușurință folia din fondant. Așezați folia deasupra tortului și întindeți restul peste marginile tortului. Folosiți un cuțit pentru a tăia excesul de fondant, dar aveți grijă să lăsați suficient material pentru a acoperi laturile. Când acoperiți, puteți întinde cu un „fier” din plastic, care asigură o suprafață netedă și plată și, în plus, evită bulele. Apăsați ușor foaia de material, astfel încât să nu o trageți în jos, pentru că ar putea provoca ruperea materialului. După acoperire, tăiați resturile, astfel încât să lăsați  aproximativ 1 cm de surplus, puteți pune acest surplus sub tort folosind un „fier” de plastic sau o spatulă.

După deschidere, înfășurați cu atenție pasta în folia alimentară, asigurându-vă că nu intră în contact cu aerul, ceea ce face ca materialul să se întărească.

Pentru un tort rotund normal cu un diametru de 25 cm, veți folosi aproximativ 1 kg de fondant. Pentru a îmbunătăți elasticitatea, vă recomandăm să adăugați pudră de Tylose sau apă. Raportul optim este de o linguriță la 250 g de fondant. Înainte de aplicare, vă recomandăm să amestecați bine și să rulați cu o rolă pe un strat subțire, de zahăr pudră.

Valori nutritive medii în 100 g

Valoare energetică 1711 kJ
Valoare energetică 404 kcal
Grăsimi 6,1 g
- dintre care acizi grași saturați 3,1 g
Glucide 87,7 g
- dintre care zaharuri 86,5 g

 

Compoziție

Zahăr, sirop de glucoză, ulei vegetal - palmier, umectant: E422, emulgator E471, stabilizator E466, conservant E202, colorant E171, aromă

Alergeni

fabricat într-o fabrică care prelucrează nuci. Poate conține urme de migdale sau nuci. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Parametri suplimentari

Categorie: Compuși de modelare și acoperire (fondant)
Farba: Biela
Greutate inclusiv ambalaj (brut): 1000 g
Greutate netă: 1000 g
Pečenie: Ingrediencie
? Expirácia: 3-6 mesiacov

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: