Pandișpan fără gluten - amestec 500 g
Cod: FC86250Descriere detaliată a produsului
Un aluat ușor pufos de pandișpan va fi o alegere garantată la pregătirea prăjiturii. Cu amestecul pregătit în prealabil, îl puteți pregăti ușor și rapid în câteva minute, doar adăugați un minim de ingrediente și începeți să coaceți. Puteți tăia și umple corpul final cu creme, frișcă, geluri de fructe sau aromați cu paste dulci. Produsul nu conține gluten.
Mod de utilizare
Ne vom asigura că materiile prime sunt la temperatura camerei. Puneti intr-un bol 4 oua, 20 ml apa si 250 g de amestec pentru pandispaniu aluat fara gluten. Se amestecă la viteză mare timp de 7 - 8 minute, apoi la viteză mică timp de 2 - 3 minute. Tapetăm matrița cu hârtie de copt sau folosim spray cu ulei. Coacem la cuptor la 175°C timp de 35-40 de minute (nu deschidem cuptorul intre timp!). Putem decora in continuare corpul racit cu decoratiuni sau creme comestibile dupa propriile preferinte.
Valoarea nutritivă medie la 100 g
Valoare energetică | 1648 kJ | |
|
394 kcal | |
Grăsimi | 3,1 g | |
- din care acizi grași saturați | 2,7 g | |
Carbohidrați | 87 g | |
- din care zaharuri | 44 g | |
Proteinele | 3,5 g |
Compoziție
zahar, faina de orez, amidon de porumb, amidon de cartofi, agenti de crestere: E450, E500, emulgatori: E475, E433, lapte praf degresat, sare, aroma, agent de ingrosare: E412, colorant: E160a. Alergenii pot fi găsiți în folderele cu caractere aldine. Poate contine urme de: oua si nuci
Cantitate: 500 g
Parametri suplimentari
Categorie: | Amestecuri și preparate |
---|---|
Coacerea: | Ingrediente |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!