COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Material de acoperire portocaliu - Tiger orange Renshaw 250 g

Cod: R02920
Marcă: Renshaw
19,90 lei
Pe stoc (2 buc.)
Livrare la:
3.4.2023

Material de acoperire portocaliu - Tiger orange Renshaw 250 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Fondantul Renshaw cu portocale este foarte puternic și elastic. Vă rugăm să rețineți că acest fondant are o structură mai puternică decât fondantul standard. Datorita suprafetei sale netede, este ideala pentru acoperirea prajiturilor, dar poate fi folosita si pentru modelarea ornamentelor si decoratiunilor comestibile. Nu creează un strat dur și ferm și, prin urmare, este potrivit pentru prăjituri pentru copii. Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Mod de utilizare

Dacă fondantul nu este flexibil, atunci turnați-l pe suprafață, care trebuie mai întâi pudrată ușor cu zahăr pudră. Vă recomandăm să lucrați cu materialul la temperatura camerei. Ai nevoie de aproximativ 500 g de fondant pentru a acoperi o prăjitură rotundă cu diametrul de 24 - 26 cm sau o prăjitură pătrată cu dimensiunile de 20 x 20 cm.

Compoziție

zahăr, sirop de glucoză, ulei de palmier, umectant: E422, emulgator: E471, stabilizator: E413, colorant: E100, E129, conservant: E202, arome naturale. E129 poate afecta negativ activitatea și atenția copiilor.

Parametri suplimentari

Categorie: Pastă de acoperire colorată (fondant)
Pečenie: Pomôcky

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: