COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 11:30 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Marțipan de acoperire roz - Pink Renshaw 250 g

Cod: R02905
Marcă: Renshaw
16,02 lei
Pe stoc (>5 buc.)
Livrare la:
31.3.2023

Marțipan de acoperire roz - Pink Renshaw 250 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Marțipan roz Renshaw este foarte ferm și elastic. Vă rugăm să rețineți că acest fondant are o textură mai fermă decât fondantul standard. Suprafata sa netedă îl face ideal pentru acoperirea torturilor, dar poate fi folosit și pentru modelarea ornamentelor și decorațiunilor comestibile. Nu creează un strat dur și solid și, prin urmare, este potrivit pentru torturile pentru copii. Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Mod de utilizare

Atâta timp cât fondantul nu este flexibil,  se toarnă pe suprafață, care trebuie mai întâi pudrată ușor cu zahăr pudră. Vă recomandăm să lucrați cu marțipanul la temperatura camerei. Pentru a acoperi un tort rotund cu diametrul de 24-26 cm sau un tort pătrat cu dimensiunile de 20 x 20 cm ai nevoie de aproximativ 500 g de fondant.

Compoziție

zahăr, sirop de glucoză, ulei de palmier, umectant: E422, emulgator: E471, stabilizator: E413, conservant: E202, aromă naturală, colorant: E122. E122 poate avea un efect negativ asupra activității și atenției copiilor. Fabricat într-o fabrică care prelucrează ingrediente din nuci (migdale). Acest produs este certificat Halal și Kosher. Potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Parametri suplimentari

Categorie: Pastă de acoperire colorată (fondant)
Pečenie: Ingrediencie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: