COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 12:00 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Glazură de ciocolată Ganache - ciocolată neagră 260 g

Cod: FC3020
Marcă: Funcakes
39,90 lei
Pe stoc (4 buc.)
Livrare la:
26.5.2022

Glazură de ciocolată Ganache - ciocolată neagră 260 g

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ganache este o glazura de ciocolata frantuzeasca care are mai multe avantaje fata de glazura conventionala si devine din ce in ce mai populara printre cofetari. Glazura Ganache poate fi folosita ca umplutura pentru creme, glazura pentru cheesecake, prajituri, cupcakes sau ca umplutura pentru deserturi.

Mod de utilizare

Tot ce trebuie să faceți este să încălziți glazura de ganache albă finită în cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau să o încălziți în mod clasic într-o baie de apă. Ganage-ul se solidifică la frigider. 1 pachet este suficient pentru a acoperi un tort cu diametrul de 25 cm sau o umplutură dublă a unui tort cu diametrul de 20 cm sau un decor de 20 - 25 de cupcakes.

1. Dacă doriți să o utilizați pentru a umple o prăjitură - doar bateți bine masa într-o consistență cremoasă ușoară, umpleți punga și umpleți.

2. Daca doriti sa folositi ganache pentru a acoperi prajitura, incalziti masa in cuptorul cu microunde pentru aproximativ 1 minut la 340W sau intr-o oala pe baie de apa - doar amestecati masa pana la o consistenta cremoasa si umpleti punga pentru decorare. Alege un deget potrivit și îmbracă-te.

3. Pentru a face o cremă solidă de unt, amestecați acest amestec și 150 g de unt într-un bol. Se amestecă totul la viteză mare timp de aproximativ 5 minute.

Compoziție

grăsime vegetală (palmă, unt de shea), ulei vegetal (răpiță), zahăr, lapte praf degresat, lapte praf degresat, emulgator: E322 (soia), aromă (vanilină). Alergenii pot fi găsiți în folderele cu caractere aldine. Certificat Halal.

Parametri suplimentari

Categorie: Topping-uri și glazuri
Pečenie: Ingrediencie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare