COMENZILE PLASATE PÂNĂ LA ORA 12:00 SE LIVREAZĂ ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE. Informații

Colorant spray rose auriu 100 ml

Cod: LS703
Marcă: PME
79,90 lei
Pe stoc (>5 buc.)
Livrare la:
6.7.2022

Colorant spray rose auriu 100 ml

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului


Spray-ul alimentar rose-auriu vă asigură stil și eleganță pentru torturile și deserturile dumneavoastră. Poate fi folosit pentru acoperirea si modelarea pastei de zahăr, ciocolată, creme etc. Acest produs este potrivit pentru vegetarieni.

Mod de utilizare

Inainte de utilizare, se agită bine și se pulverizează de la o distanța de 15 - 20 cm uniform pe zona dorită. Recomandăm aplicarea spray-ului cu 4 ore inainte de consum. În cazul unui strat gros, pot apărea scurgeri nedorite. Aveți grijă să protejați împrejurimile produsului decorat.

Depozitați spray-ul într-un mediu răcoros, nu expuneți la lumina directă a soarelui și la temperaturi mai mari de 50 ° C. Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau orice obiecte încinse.  A se păstra departe de sursele de aprindere. Nu fumați în timpul decorări. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru utilizatorii profesioniști.

Compoziţie

butan (E943a), izobutenă (E943b), propan (E944), alcool etilic, colorant (E171, E172), aromă. Certificat kosher, potrivit pentru vegetarieni.

Parametri suplimentari

Categorie: Colorant spray
Farba: Ružová
Pečenie: Ingrediencie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare